Slet konto
Slet konto
Din konto og de data, der er gemt der, vil blive slettet. Data på denne enhed forbliver. Et abonnement hos Apple eller Google opsiges separat i den respektive butik.
I appen
Åbn Daynori, gå til mulighederne, åbn din konto, og vælg »Slet konto«.
Via e-mail
Skriv til os fra e-mailadressen på din konto. Vi sletter kontoen og bekræfter det.
Så lang tid tager det
I appen bliver kontoen slettet med det samme. Efter en e-mail sletter vi den inden for 30 dage.
Det bliver slettet
Din konto med e-mailadresse og login, alt, du har synkroniseret med den (alarmer, grupper, Dailys og fremskridt), dine point og pas samt feedback, du har sendt, mens du var logget ind.
Det bliver bevaret
Alt på din enhed, indtil du sletter det der. Et køb bliver hos din Apple- eller Google-konto; vores købstjeneste beholder registreringen af det under et id uden dit navn eller din e-mailadresse. Beskeder, der allerede er nået frem til vores postkasse, bliver der, indtil din sag er afsluttet, højst tolv måneder.
Uden konto
Daynori fungerer uden en konto. Dine alarmer og Dailys bliver på denne enhed.

