Hesabı sil
Hesabı sil
Hesabınız ve orada saklanan veriler silinecektir. Bu cihazdaki veriler kalır. Apple veya Google aboneliği ilgili mağazada ayrıca iptal edilir.
Uygulamada
Daynori'yi açın, Seçenekler'e gidin, hesabınızı açın ve “Hesabı sil” seçeneğini seçin.
E-postayla
Bize hesabınızın e-posta adresinden yazın. Hesabı sileriz ve bunu size onaylarız.
Ne kadar sürer
Uygulamada hesap hemen silinir. Bir e-postadan sonra hesabı 30 gün içinde sileriz.
Neler silinir
E-posta adresi ve oturum açma bilgileriyle birlikte hesabınız, hesapla eşitlediğiniz her şey (alarmlar, gruplar, Dailys ve ilerleme), puanlarınız ve geçişleriniz, ayrıca oturumunuz açıkken gönderdiğiniz geri bildirimler.
Neler kalır
Cihazınızdaki her şey, siz orada silene kadar. Bir satın alma, Apple veya Google hesabınızda kalır; satın alma hizmetimiz bunun kaydını adınızı ve e-posta adresinizi içermeyen bir tanımlayıcı altında tutar. Posta kutumuza zaten ulaşmış mesajlar, konunuz sonuçlanana kadar, en fazla on iki ay orada kalır.
Hesap olmadan
Daynori hesap olmadan çalışır. Alarmlarınız ve Dailys bu cihazda kalır.

