Usuń konto
Usuń konto
Twoje konto i zapisane na nim dane zostaną usunięte. Dane na tym urządzeniu pozostają. Subskrypcję w Apple lub Google można anulować osobno w danym sklepie.
W aplikacji
Otwórz Daynori, przejdź do opcji, otwórz swoje konto i wybierz „Usuń konto”.
E-mailem
Napisz do nas z adresu e-mail swojego konta. Usuniemy konto i potwierdzimy to.
Ile to trwa
W aplikacji konto jest usuwane od razu. Po otrzymaniu e-maila usuwamy je w ciągu 30 dni.
Co jest usuwane
Twoje konto z adresem e-mail i logowaniem, wszystko, co masz z nim zsynchronizowane (alarmy, grupy, Dailys i postępy), Twoje punkty i przepustki oraz opinie wysłane po zalogowaniu.
Co zostaje
Wszystko na Twoim urządzeniu, dopóki tego tam nie usuniesz. Zakup pozostaje przy Twoim koncie Apple lub Google; nasza usługa zakupów przechowuje jego zapis pod identyfikatorem bez Twojego imienia i nazwiska ani adresu e-mail. Wiadomości, które już trafiły do naszej skrzynki pocztowej, pozostają tam, dopóki Twoja sprawa nie zostanie załatwiona, najdłużej dwanaście miesięcy.
Bez konta
Daynori działa bez konta. Twoje alarmy i Dailys pozostają na tym urządzeniu.

