Konta ezabatu
Konta ezabatu
Zure kontua eta bertan gordetako datuak ezabatu egingo dira. Gailu honetako datuak geratzen dira. Apple edo Google-ren harpidetza bereizita bertan behera uzten da dagokion dendan.
Aplikazioan
Ireki Daynori, joan aukeretara, ireki zure kontua eta aukeratu «Konta ezabatu».
Posta elektronikoz
Idatz iezaguzu zure kontuaren helbide elektronikotik. Kontua ezabatuko dugu eta baieztatuko dizugu.
Zenbat denbora behar den
Aplikazioan, kontua berehala ezabatzen da. Mezu elektroniko baten ondoren, 30 eguneko epean ezabatzen dugu.
Zer ezabatzen den
Zure kontua, bere helbide elektronikoarekin eta saio-hasierarekin, harekin sinkronizatu duzun guztia (alarmak, taldeak, Dailys eta aurrerapena), zure puntuak eta paseak, eta saioa hasita zenuela bidali zenituen iritziak.
Zer gordetzen den
Zure gailuan dagoen guztia, han ezabatzen duzun arte. Erosketa bat zure Apple edo Google kontuan geratzen da; gure erosketa-zerbitzuak haren erregistroa gordetzen du identifikatzaile batekin, zure izenik eta helbide elektronikorik gabe. Gure postontzira dagoeneko iritsi diren mezuak han geratzen dira zure eskaera ebatzi arte, gehienez hamabi hilabetez.
Konturik gabe
Daynorik konturik gabe funtzionatzen du. Zure alarmak eta Dailys gailu honetan geratzen dira.

