Vymazať účet
Vymazať účet
Váš účet a údaje v ňom uložené budú vymazané. Údaje v tomto zariadení zostanú. Predplatné s Apple alebo Google sa ruší samostatne v príslušnom obchode.
V aplikácii
Otvorte Daynori, prejdite do možností, otvorte svoj účet a zvoľte „Vymazať účet“.
E-mailom
Napíšte nám z e-mailovej adresy svojho účtu. Účet vymažeme a potvrdíme vám to.
Ako dlho to trvá
V aplikácii sa účet vymaže ihneď. Po prijatí e-mailu ho vymažeme do 30 dní.
Čo sa vymaže
Váš účet s e-mailovou adresou a prihlásením, všetko, čo ste s ním synchronizovali (budíky, skupiny, Dailys a pokrok), vaše body a priepustky a tiež spätná väzba, ktorú ste odoslali po prihlásení.
Čo zostáva
Všetko na vašom zariadení, kým to tam nevymažete. Nákup zostáva pri vašom účte Apple alebo Google; naša služba pre nákupy si o ňom uchováva záznam pod identifikátorom bez vášho mena a e-mailovej adresy. Správy, ktoré už prišli do našej schránky, tam zostanú, kým sa vaša záležitosť nevybaví, najdlhšie dvanásť mesiacov.
Bez účtu
Daynori funguje bez účtu. Vaše budíky a Dailys zostanú na tomto zariadení.

