Διαγραφή λογαριασμού

Διαγραφή λογαριασμού

Ο λογαριασμός σας και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα εκεί θα διαγραφούν. Τα δεδομένα σε αυτήν τη συσκευή παραμένουν. Μια συνδρομή με την Apple ή την Google ακυρώνεται ξεχωριστά στο αντίστοιχο κατάστημα.

Στην εφαρμογή

Ανοίξτε το Daynori, μεταβείτε στις «Επιλογές», ανοίξτε τον λογαριασμό σας και επιλέξτε «Διαγραφή λογαριασμού».

Με email

Γράψτε μας από τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας. Διαγράφουμε τον λογαριασμό και σας το επιβεβαιώνουμε.

Πόσος χρόνος χρειάζεται

Στην εφαρμογή ο λογαριασμός διαγράφεται αμέσως. Μετά από email, τον διαγράφουμε εντός 30 ημερών.

Τι διαγράφεται

Ο λογαριασμός σας με τη διεύθυνση email και τα στοιχεία σύνδεσής του, όλα όσα συγχρονίσατε με αυτόν (ξυπνητήρια, ομάδες, Dailys και πρόοδος), οι πόντοι και τα πάσα σας, καθώς και τα σχόλια που στείλατε ενώ ήσασταν συνδεδεμένοι.

Τι διατηρείται

Όλα όσα βρίσκονται στη συσκευή σας, μέχρι να τα διαγράψετε εκεί. Μια αγορά παραμένει στον λογαριασμό σας στην Apple ή στην Google· η υπηρεσία αγορών μας κρατά τη σχετική εγγραφή με ένα αναγνωριστικό, χωρίς το όνομα ή τη διεύθυνση email σας. Τα μηνύματα που έχουν ήδη φτάσει στο γραμματοκιβώτιό μας παραμένουν εκεί μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημά σας, το πολύ δώδεκα μήνες.

Χωρίς λογαριασμό

Το Daynori λειτουργεί χωρίς λογαριασμό. Τα ξυπνητήρια σας και τα Dailys παραμένουν σε αυτήν τη συσκευή.

Το πρωί σας έχει ρυθμιστεί.

Για iPhone με iOS 26 ή νεότερο και για Android 10 ή νεότερο.

App StoreGoogle Play