Видалити обліковий запис

Видалити обліковий запис

Ваш обліковий запис і збережені там дані буде видалено. Дані на цьому пристрої залишаються. Підписка на Apple або Google скасовується окремо у відповідному магазині.

У застосунку

Відкрийте Daynori, перейдіть у «Параметри», відкрийте свій обліковий запис і виберіть «Видалити обліковий запис».

Електронною поштою

Напишіть нам з адреси електронної пошти вашого облікового запису. Ми видалимо обліковий запис і підтвердимо це.

Скільки часу це займає

У застосунку обліковий запис видаляється одразу. Після електронного листа ми видаляємо його протягом 30 днів.

Що видаляється

Ваш обліковий запис з адресою електронної пошти та даними для входу, усе, що ви з ним синхронізували (будильники, групи, Dailys і прогрес), ваші бали та перепустки, а також відгуки, які ви надіслали, увійшовши в обліковий запис.

Що залишається

Усе на вашому пристрої, доки ви не видалите це там. Покупка залишається за вашим обліковим записом Apple або Google; наш сервіс покупок зберігає запис про неї під ідентифікатором без вашого імені та адреси електронної пошти. Повідомлення, які вже надійшли до нашої поштової скриньки, залишаються там, доки ваше питання не буде вирішено, щонайбільше дванадцять місяців.

Без облікового запису

Daynori працює без облікового запису. Ваші будильники та Dailys залишаються на цьому пристрої.

Ваш ранок налаштований.

Для iPhone з iOS 26 або новішої версії та для Android 10 або новішої версії.

App StoreGoogle Play