Kont läschen
Kont läschen
Äre Kont an d'Donnéeën, déi do gespäichert sinn, ginn geläscht. Daten op dësem Apparat bleiwen. En Abonnement bei Apple oder Google gëtt separat am jeeweilege Buttek annuléiert.
An der App
Maacht Daynori op, gitt an d’Optiounen, maacht Äre Kont op a wielt „Kont läschen“.
Per E-Mail
Schreift eis vun der E-Mail-Adress vun Ärem Kont. Mir läschen de Kont a bestätegen Iech dat.
Wéi laang et dauert
An der App gëtt de Kont direkt geläscht. No enger E-Mail läsche mir de Kont bannent 30 Deeg.
Wat geläscht gëtt
Äre Kont mat E-Mail-Adress an Umeldung, alles, wat Dir domat synchroniséiert hutt (Alarmen, Gruppen, Dailys a Fortschrëtt), Är Punkten a Päss a Feedback, deen Dir ugemellt geschéckt hutt.
Wat bleift
Alles op Ärem Apparat, bis Dir et do läscht. E Kaf bleift bei Ärem Apple- oder Google-Kont; eise Kafdéngscht behält d’Entrée dozou ënner enger Kennung ouni Ären Numm an ouni Är E-Mail-Adress. Noriichten, déi schonn an eiser Mailbox leien, bleiwen do, bis Äert Uleies erleedegt ass, héchstens zwielef Méint.
Ouni Kont
Daynori funktionéiert ouni Kont. Är Alarmen an Dailys bleiwen op dësem Apparat.

